Saturday, November 19, 2016

Farve-reference-system i uld, viskose, nylon, acryl samt andre garn

Farve Pom Bokse:

Du kan navngive det som farve bank, pom pom kasser, farve referencesystem, der matcher kasse med uanset hele formålet er, at du har noget med dig, hvor du kan kommunikere på en bedre form, med dine kunder.

Der er mange segmenter, hvor det er Must. Lad os starte med et eksempel på en producenter og eksportør af håndlavede og gjorde maskinen tæppeproducenter; 

Farve Pom boks til tæppe og Rug producenter: 

Lad os se dette som et eksempel; der er en producent af tæpper eller tæpper, som har nogle klienter i forskellige del af verden, og han har nogle designs med ham som også angiver i slutningen af ​​de design farverne bliver brugt. Så i dette tilfælde lad os sige, at der er et design med navn A, som har 4 farver. Farverne er markeret som farve 1, farve 2, 3 og 4. Ligesom kloge disse er der mange flere designs ...

Nu i dette tilfælde hensigt fremstillingen er at vise, at de har gjort en særlig design ved hjælp af 4 farver, som de tilbyder deres kunder. Nu ser fra klienten vinkel ... de siger, de har brug for at se disse 4 farver i faktisk eller de føler, at i stedet for en farve enhver anden farve skal bruges. 

På ovennævnte tilfælde er der ingen referencesystem af farver, hvorigennem producenten og kunden kan kommunikere. Forestil dig nu, hvis kunden har farven referencesystem eller sige en farve pom kasse af denne producent ... i så fald klienten vil inden for få minutter åbner farve box af den pågældende fabrikant og vælge de farver, hvad han har brug, og hvis der er nogen ændring skal foretages de kan gøre det samme. På denne måde vil 2 vejs kommunikation være hurtigere og perfekt. 

Farve Box til indretningsarkitekter og dekoratører:

Der er andre områder, hvor en klient af producent har deres bestemte kunder. Disse er for det meste indretningsarkitekter, dekoratører, der ønsker at have deres egne tilpassede farver, fordi de ved, hvad der bevæger sig med deres kunder og hvilken farveskala, de ønsker at have. Disse also.known som skræddersyede farve pom kasser eller brugerdefineret farve referencesystem. Disse kan gøres på ordrer. De kan have en farve box studie.

Farve pom boks til garn producenter, forhandlere, grossister, leverandører:

Tredje område vi nævne er med producenter og leverandører af forskellige farvet garn ... disse kan være uld, nylon akryl, polyester, bambus silke, viskose, bomuld, naturlig silke eller andre typer af garn.De kan endda give deres garner og med deres logo på kassen og poms, kan tilpassede æsker også gøres på ordren.

Alle ovenstående er tre vigtige områder, hvor disse farver pom kasser er meget brug. 

Vifte af farve kasser:

1. Forskellige vifte af uldne og viskose garn farve kasser er tilgængelige med os, som er i medfør

A. 30 farve, CUSTOM Bambus silke farver kasse



Tilpasset Bambus silke Farve pom kasse
Tilpasset Bambus silke Farve pom kasse





















B. 300 skygge viskose


viskose farve pom box
viskose farve pom box

























C. 600 skygge uld pom box:

600 uld skygge garn pom poms
600 uld skygge garn pom poms

D. 640 skygge uld: moderne, pastal og andre

pastal skygge pom kasse
uld pom box nutidige farve
uld pom box nutidige farve




E. 1200 skygge uld farve box
1200 farvetilpasning box
1200 farvetilpasning box

F. 1500 skygge uld
farvetilpasning kasse med bakke for 1500 poms
farvetilpasning kasse med bakke for 1500 poms

Udover ovenstående har vi mange flere ...

2. brugerdefinerede farve kasser : Her kan du give dine farver, eller garner og med dit logo og navngive disse tilpassede farve kasser kan foretages.


brugerdefineret farve matching pom box
brugerdefineret farve matching pom box

farvetone grå skræddersyede boks
farvetone grå skræddersyede boks



Forskellige størrelser af tasker og poms til rådighed:

pom rør af høj kvalitet
pom rør af høj kvalitet
Der er også mange plantesorter af tasker, der tilbydes, med pom rør, ud af, du kan gøre valget. Vores poms er totalt låst fra bagsiden, så garnet ikke kommer ud.

POM POM BAG
POM POM BAG
POM BOX
POM BOX
bakke til indsætning af poms
pom rør af høj kvalitet



låsning af pom fra bagsiden


Fødevarer er must for dig at fylde din mave samme måde farve referencesystem er must for alle der beskæftiger sig med garn, kan være en producent af tæpper, tæpper, garn, designere, indretningsarkitekter og så videre.

For yderligere oplysninger kan du kontakte os på info@surekasgroup.com

No comments:

Post a Comment