Saturday, November 19, 2016

Colour Reference systeem in wol, viscose, nylon, acryl en dergelijke andere garen

Kleur Pom Boxes:

U kunt deze naam als kleur bank, pom pom dozen, kleur referentiesysteem, bijpassende doos van welke het hele doel is dat je iets met je mee waardoor u kunt communiceren in betere vorm met uw klanten te hebben.

Er zijn vele segmenten waar dit Must. Laten we beginnen met een voorbeeld van een door de fabrikant en exporteur van handgemaakte en machine gemaakt tapijtfabrikanten; 

Colour Pom doos voor tapijt en Rug fabrikanten: 

Laten we zien dit als een voorbeeld; Er is een fabrikant van tapijten of kleden die enkele klanten in verschillende delen van de wereld en heeft een aantal ontwerpen mee dat ook aan het einde van de ontwerpen de kleuren gebruikte specificeren. Dus in dit geval laten we zeggen dat er een ontwerp met Naam A waarvan 4 kleuren heeft. De kleuren zijn gemarkeerd als kleur 1, kleur 2, 3 en 4. Zoals het verstandig deze zijn er veel meer ontwerpen ...

Nu in dit geval is het de bedoeling van de productie is te laten zien dat ze een bepaald ontwerp hebben gemaakt met behulp van 4 kleuren die zij aanbieden aan hun klanten. Nu zien van de cliënt hoek ... ze zeggen dat ze nodig hebben om die 4 kleuren in werkelijkheid te zien of ze het gevoel hebben dat in plaats van één kleur een andere kleur wordt gebruikt. 

Op bovenstaande geval is er geen referentiesysteem van de kleuren waarmee de fabrikant en de klant kan communiceren. Stel je nu als de klant heeft de referentie-kleursysteem of zeggen dat een kleur pom doos van die fabrikant ... in dat geval is de cliënt zou binnen enkele minuten openen de kleur doos van die fabrikant en selecteer de kleuren wat hij nodig heeft en als er enige verandering worden gemaakt dat ze het meteen doen. Op deze manier zal de 2-weg communicatie sneller en perfect zijn. 

Colour Box voor binnenlandse ontwerpers en decorateurs:

Er is ander gebied waar een klant van de fabrikant heeft zijn specifieke klanten. Dit zijn meestal interieur ontwerpers, decorateurs die wensen om hun eigen aangepaste kleuren hebben, omdat ze weten wat er zich met hun klanten en wat kleurbereik ze willen hebben. Deze worden also.known als bespoke kleur pom dozen of aangepaste verwijzing kleurensysteem. Deze kunnen worden gemaakt op bestelling. Ze kunnen een verfdoos studio hebben.

Kleur pom doos voor garen fabrikanten, handelaren, groothandelaren, leveranciers:

Derde gebied dat we noemen is met de fabrikanten en leveranciers van verschillende geverfde garens ... deze kunnen wol, nylon, acryl, polyester, bamboe zijde, viscose, katoen, natuurlijke zijde of andere vormen van garen. Ze kunnen zelfs hun garens en met hun logo op de doos en poms, kunnen op maat gemaakte dozen ook worden gemaakt op bestelling.

Alle bovenstaande zijn drie belangrijke gebieden waar deze kleur pom boxen zijn erg in nood. 

Bereik van kleur dozen:

1. De verschillende reeks van wollen en viscose garen kleur dozen zijn bij ons verkrijgbaar, die als onder zijn

A. 30 kleur, AANGEPAST Bamboo zijde kleuren doos



Aangepast Bamboo Zijde Kleur pom doos
Aangepast Bamboo Zijde Kleur pom doos





















B. 300 schaduw viscose


viscose kleur pom doos
viscose kleur pom doos

























C. 600 schaduw wol pom doos:

600 wol schaduw garen pom poms
600 wol schaduw garen pom poms

D. 640 schaduw wol: eigentijds, pastal en anderen

pastal schaduw pom doos
eigentijdse kleuren wol pom doos
eigentijdse kleuren wol pom doos




E. 1200 schaduw wol verfdoos
1200 kleuraanpassing doos
1200 kleuraanpassing doos

F. 1500 schaduw wol
kleuraanpassing doos met tray voor 1500 poms
kleuraanpassing doos met tray voor 1500 poms

Naast het bovenstaande hebben we nog veel meer ...

2. Aangepaste kleur boxen : hier kunt u uw kleuren, of garens te bieden en met uw logo en de naam van deze aangepaste kleur dozen kunnen worden gemaakt.


aangepaste kleuraanpassing pom doos
aangepaste kleuraanpassing pom doos

grijze kleurtoon op maat gemaakte doos
grijze kleurtoon op maat gemaakte doos



Verschillende maten van de tassen en poms beschikbaar:

hoge kwaliteit pom tubes
hoge kwaliteit pom tubes
Er zijn ook vele variëteiten van zakken worden aangeboden, met de pom buizen, uit je kan de selectie te maken. Onze poms zijn volledig afgesloten van de achterkant, zodat het garen niet naar buiten komt.

POM POM BAG
POM POM BAG
POM BOX
POM BOX
lade voor het inbrengen van poms
hoge kwaliteit pom tubes



vergrendeling van de pom van rug


Eten is must voor u in te vullen je maag dezelfde manier verwijzing kleursysteem is must voor iedereen die te maken met garen, kan een fabrikant van tapijten, karpetten, garens, ontwerpers, binnenhuisarchitecten en ga zo maar door.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen op info@surekasgroup.com

No comments:

Post a Comment