Saturday, November 19, 2016

Referenční systém barev v vlny, viskózy, nylon, akryl, jakož i další příze

Barevné Pom Boxy:

Můžete pojmenovat to jako barevný banka, pom pom boxy, referenčního systému barev, odpovídající kolonce jakéhokoli celý účel je, že máte něco, co s vámi, jehož prostřednictvím můžete komunikovat v lepší formě se svými klienty.

Existuje mnoho segmentů, kde je to nutností. Začněme příkladem výrobců a vývozce ruční i strojní vyrobeny výrobci koberců; 

Barva Pom box pro koberců a předložek výrobců: 

Podívejme se to jako příklad; je jeden výrobce koberců a koberečků, která má některé klienty v různých částech světa, a má několik návrhů, které se s ním také zadat na konci vzorů barvy používány. Takže v tomto případě řekněme, že je tam jeden návrh se jménem, ​​které má 4 barvy. Barvy jsou označeny jako barva 1, barva 2, 3 a 4. Stejně jako moudrý těchto existuje mnoho dalších návrhů ...

Nyní v tomto případě záměrem výroby je ukázat, že učinily konkrétní konstrukci pomocí 4 barev, které nabízejí svým klientům. Nyní vidět z pohledu klienta ... říkají, že je třeba, aby se tyto barvy ve 4 skutečná nebo cítí, že místo jedné barvy je jiný barvy, které mají být použity. 

Na výše uvedeném případě neexistuje žádný referenční systém barev, kterými výrobce a klient může komunikovat. Teď si představte, má-li klient referenční barevný systém nebo říci barevné pom pole daného výrobce ... v takovém případě by klient během několika minut otevřít barevné pole daného výrobce a zvolit barvu, co potřebuje, a pokud dojde ke změně které mají být provedeny oni mohou dělat to okamžitě. Tímto způsobem bude dva způsob komunikace rychlejší a dokonalý. 

Colour Box pro designéry interiérů a dekoratéry:

Tam je další oblast, kde klient výrobce má své specifikované klienty. Většinou se jedná o interiéroví designéři, malíři, kteří si přejí mít své vlastní upravené barvy, protože vědí, že to, co se pohybuje se svými klienty a jakou barvu rozsah chtějí mít. Ty jsou also.known jako na míru barva pom krabic nebo Vlastní barva referenčního systému. Ty mohou být provedeny na příkaz. Mohou mít barvu box studio.

Colour pom box pro výrobce příze, obchodníků, velkoobchodníků, dodavatelů:

Třetí oblastí zmíníme, je s výrobci a dodavateli z různých barvených nití ... to může být vlna, nylon, akryl, polyester, bambus hedvábí, viskóza, bavlna, přírodní hedvábí nebo jiné druhy příze. Mohou dokonce poskytovat své historky a s jejich logem na krabici a cedulky, přizpůsobené boxy mohou být vyrobeny na zakázku.

Všechny výše uvedené jsou tři důležité oblasti, kde jsou tato barva pom krabice velice zapotřebí. 

Škála barevných políček:

1. různý rozsah vlněných a barevných viskózové příze boxy jsou k dispozici u nás, které jsou v rámci

A. 30 barva, CUSTOM Bamboo hedvábné barvy box



Individuální Bamboo hedvábí Barva pom box
Individuální Bamboo hedvábí Barva pom box





















B. 300 odstín viskóza


viskóza Barva pom box
viskóza Barva pom box

























C. 600 odstín vlna pom box:

600 vlna odstín nit pom
600 vlna odstín nit pom

D. 640 odstín vlna: moderní, pastal a další

pom box pastal odstín
moderní barva vlna pom box
moderní barva vlna pom box




E. 1200 odstín barvy vlna box
1200 přizpůsobení barev box
1200 přizpůsobení barev box

F. 1500 odstín vlna
sladění barev box s odkládací plochou na 1500 cedulky
sladění barev box s odkládací plochou na 1500 cedulky

Kromě výše máme mnoho dalších ...

2. Vlastní barva krabice : zde můžete poskytnout své barvy, nebo přízí a se svým logem a pojmenovat tyto přizpůsobené barevné boxy mohou být vyrobeny.


zakázkové přizpůsobení barev pom box
zakázkové přizpůsobení barev pom box

šedá barva tónu přizpůsobit box
šedá barva tónu přizpůsobit box



Různé velikosti tašek a cedulky k dispozici:

vysoce kvalitní pom trubice
vysoce kvalitní pom trubice
Existuje také mnoho varities tašek jsou nabízeny, s pom trubek, z vás může dělat výběr. Naše třásněmi jsou zcela zablokována zezadu tak, že příze není vyjde.

POM POM BAG
POM POM BAG
POM BOX
POM BOX
zásobník pro vložení cedulky
vysoce kvalitní pom trubice



zamykání pom zezadu


Jídlo je nutností pro vás k vyplnění váš žaludek stejně reference barevný systém je nutností pro každého, kdo se zabývá příze, může být výrobcem koberci, přízí, projektanty, dekorace interiérů a tak dále.

Pro více informací nás můžete kontaktovat na info@surekasgroup.com

No comments:

Post a Comment