Saturday, November 19, 2016

Färgreferens systemet i ull, viskos, nylon, akryl och andra sådana garn


Färg Pom Boxes:

Du kan nämna detta som färg bank, pom pom lådor, färg referenssystem, matchande låda med vad hela syftet är att du har något med dig som du kan kommunicera bättre form med dina kunder.

Det finns många områden där detta är måste. Låt oss börja med ett exempel på en tillverkare och exportör av handgjorda och maskintillverkade mattillverkare; 

Färg Pom box för mattan och Rug tillverkare: 

Låt oss se detta som ett exempel; Det finns en tillverkare av mattor eller mattor som har vissa klienter i olika delar av världen och han har vissa konstruktioner med honom som också anger i slutet av designerna färgerna som används. Så i detta fall låt oss säga att det finns en konstruktion med Namn A som har 4 färger. Färgerna är markerade som färg 1, färg 2, 3 och 4. Liksom klokt dessa finns det många fler designer ...

Nu i detta fall avsikten tillverknings är att visa att de har gjort ett visst mönster med 4 färger som de erbjuder sina kunder. Nu ser från klient vinkel ... de säger att de behöver se dessa 4 färger i själva eller de känner att i stället för en färg någon annan färg ska användas. 

På ovanstående fall finns det inget referenssystem färger genom vilket tillverkaren och kunden kan kommunicera. Nu tänk om kunden har färgreferenssystemet eller säga en färg pom låda som tillverkare ... i så fall kunden skulle inom några minuter öppna färgrutan för att tillverkare och välja färger vad han behöver och om det finns någon förändring göras de kan göra det omedelbart. På detta sätt kan två riktad kommunikation kommer att bli snabbare och perfekt. 

Färglåda för inredare och dekoratörer:

Det finns andra områden där en kund tillverkare har sina specifika kunder. Dessa är oftast inredare, dekoratörer som vill ha sina egna anpassade färger eftersom de vet vad som rör sig med sina kunder och vilken färgskala som de vill ha. Dessa also.known som skräddarsydda färg pom lådor eller egen färg referenssystem. Dessa kan göras på order. De kan ha en färgruta studio.

Färg pom ruta för garn tillverkare, handlare, grossister, leverantörer:

Tredje området vi nämna är med tillverkare och leverantörer av olika färgat garn ... dessa kan vara ull, nylon, akryl, polyester, bambu silke, viskos, bomull, natursilke eller andra typer av garn. De kan även ge sina garn och med deras logotyp på rutan och poms, kan anpassade boxar också göras på beställning.

Allt ovan är tre viktiga områden där dessa färg pom lådor är mycket stort behov. 

Utbud av färgrutor:

1. Olika utbud av ylle och viskos garn färgrutorna finns med oss ​​som är under

A. 30 färg, CUSTOM Bamboo siden färger box



Skräddarsy Bamboo silke Färg pom box
Skräddarsy Bamboo silke Färg pom box





















B. 300 skugga viskos


viskos färg pom box
viskos färg pom box

























C. 600 skugga ull pom box:

600 ull skugga garn pompoms
600 ull skugga garn pompoms

D. 640 skugga ull: samtida, Pastal och andra

Pastal nyans pom box
samtida färg ull pom box
samtida färg ull pom box




E. 1200 skugga ull färgrutan
1200 färgmatchning box
1200 färgmatchning box

F. 1500 skugga ull
färgmatchning låda med fack för 1500 poms
färgmatchning låda med fack för 1500 poms

Förutom ovan vi har många fler ...

2. anpassade färgrutor : här kan du ge dina färger eller garn och med din logotyp och namnge dessa anpassade färgrutor kan göras.


anpassade färgmatchning pom box
anpassade färgmatchning pom box

grå färgton anpassad låda
grå färgton anpassad låda



Olika storlekar av påsar och poms tillgängliga:

högkvalitativa pom rören
högkvalitativa pom rören
Det finns också många varianterna av påsar som erbjuds, med pom rören, av dig kan göra valet. Våra poms är helt låst från baksidan så att garnet inte kommer ut.

POM POM BAG
POM POM BAG
POM BOX
POM BOX
fack för införande av poms
högkvalitativa pom rören



låsning av pom bakifrån


Livsmedel är måste för dig att fylla din mage samma sätt färg referenssystem är måste för alla som arbetar med garn, kan vara en tillverkare av mattor, mattor, garn, designers, inredare och så vidare.

För mer information kan du kontakta oss på info@surekasgroup.com

No comments:

Post a Comment