Saturday, November 19, 2016

Боја Референтни систем у вуне, вискозе, најлон, акрил и тој другој предива

Боја Пом кутије:

Можда ово назвати боја банка, пом пом кутије, боје референтног система, који одговара кутију оног што је цела сврха је да имате нешто са тобом кроз које може да комуницира у бољој форми са својим клијентима.

Постоје многи сегменти у којима је то императив. Почнимо са пример произвођача и извозника ручно и машински су произвођача тепиха; 

Боја Пом кутија за тепиха и Руг произвођача: 

Да ово видимо као пример; постоји један произвођач тепиха, тепиха који има неке клијенте у различитим дијеловима свијета и он има неке дизајна са њим који такође навели на крају дизајна боје се користе. Дакле, у овом случају, рецимо да постоји један дизајн са именом једног који има 4 боје. Боје су означени као боје 1, боја 2, 3 и 4. Као и мудар њих има много више дизајна ...

Сада у овом случају намера производње је да се покаже да су направили посебан дизајн користећи 4 боје које су нуде својим клијентима. Сада се види из угла клијента ... кажу да треба да виде те 4 боје у стварни или сматрају да уместо једне боје друга боја треба да се користи. 

На наведеном случају не постоји референтни систем боја кроз које је произвођач и клијент може да комуницирају. Сада замислите ако клијент има референтни боја систем или рећи колор пом кутију тог произвођача ... у том случају клијент ће у минут отворили кутију боје тог произвођача и одабрати боје које су му потребне и ако постоји било каква промена да буде могу то учинити одмах. На овај начин 2 комуникација ће бити брже и савршен. 

Боја Оквир за дизајнере ентеријера и декоратери:

Постоји друга област у којој је клијент произвођача има своје одредјене клијенте. То су углавном дизајнери ентеријера, декоратери који желе да имају своје прилагођене боје јер знају шта се креће са својим клијентима и које је боје опсег желе да имају. Они су алсо.кновн као поручио боја пом кутијама или обичај референтног боја система. Они могу бити по наређењу. Они могу имати Цолор бок студио.

Боја пом кутија за произвођача предива, трговци, дрвета, добављачима:

Трећа област помињемо је са произвођача и добављача различитих обојеног предива ... они могу бити вуна, најлон, акрил, полиестер, бамбус свила, вискоза, памук, природна свила или друге врсте предива. Они чак могу да обезбеде своје предива и са њиховим логом на кутији и пома, прилагођене кутије могу такође бити на циљу.

Све горе наведене три важне области у којима су ови боја пом кутије веома потребна. 

Опсег боја кутије:

1. Различите опсег вунених и вискозних предива боја кутије су доступни код нас који су под

О 30 боја, Цустом Бамбус свила боје кутија



Прилагођена Бамбус свила Боја ПОМ кутија
Прилагођена Бамбус свила Боја ПОМ кутија





















Б 300 нијанса вискоза


вискоза боја ПОМ кутија
вискоза боја ПОМ кутија

























Ц 600 нијанса вуна пом кутија:

600 вуна нијанса предиво пом помс
600 вуна нијанса предиво пом помс

Д 640 нијанса вуна: савремена, пастал и други

пастал нијанса ПОМ кутија
савремена боја вуна, пом кутија
савремена боја вуна, пом кутија




Д. 1200 нијанса цолор бок вуна
1200 Цолор Матцхинг кутија
1200 Цолор Матцхинг кутија

Ф 1500 нијанса вуна
Цолор Матцхинг кутија са фиоке за 1500 пома
Цолор Матцхинг кутија са фиоке за 1500 пома

Поред горе имамо много више ...

2. Цустом боја кутије : овде можете обезбедити своје боје, или предива и са својим логом и име ове прилагођене кутије боја може бити.


обичај ПОМ кутија усклађивање боја
обичај ПОМ кутија усклађивање боја

сиви тон боје прилагођене кутија
сиви тон боје прилагођене кутија



Различите величине кеса и пома располагању:

хигх куалити ПОМ цеви
хигх куалити ПОМ цеви
Ту су и многи варитиес кеса које се нуде, са пом цеви, од вас може да изврши избор. Наши помови се потпуно затворен од позади, тако да предиво не излази.

ПОМ ПОМ Баг
ПОМ ПОМ Баг
ПОМ БОКС
ПОМ БОКС
траи за убацивање пома
хигх куалити ПОМ цеви



закључавање ПОМ од назад


Храна је потребно за вас да попуните ваш стомак исти начин референтни боја систем је потребно за свакога који се баве предива, може бити произвођач теписи, предива, дизајнера, ентеријериста и тако даље.

За више детаља можете нас контактирати на инфо@сурекасгроуп.цом

No comments:

Post a Comment